Duplex schrobzuigmachine - 420 Dc - Begeleid

De DUPLEX 420DC schrobzuigmachine is een hybride schrobzuigmachine uit de Duplex serie die werkt op accu en kabel.
De schrobzuigmachine kan worden gebruikt met een Lithium-Ion accu of met een hybride box waarmee de machine op een netsnoer kan worden aangesloten als de accu bijna leeg is.
Bovendien kan de schrobzuigmachine stoom produceren voor optimale reinigingsprestaties wanneer deze is aangesloten op de hybride box.
Dankzij dit nieuwe hybride systeem kunnen gebruikers met de Duplex 420DC niet alleen continu werken, maar is de machine ook zeer wendbaar.
De machine kan niet alleen zonder kabels worden gebruikt, maar kan ook van rijrichting worden veranderd door simpelweg de positie van de handgreep om te keren.
Dit maakt het bijzonder eenvoudig om de machine in elke richting te bewegen.
De Duplex 420DC schrobzuigmachine heeft een gepatenteerd WRS® (Weight Reduction System).
Het WRS® systeem vermindert het gewicht van de handgreep aanzienlijk door het over te brengen naar het lichaam van de machine, waardoor het risico op RSI (werkgerelateerde spier- en skeletaandoeningen) en vermoeidheid van de gebruiker wordt verminderd en de reinigingsprestaties worden verbeterd.
De Duplex 420DC is een schrobzuigmachine met rollen die een uitzonderlijke reinigingskwaliteit biedt, met respect voor zowel harde als textiele vloeren (de stoom werkt in op het vuil zonder het behandelde oppervlak te 'doordrenken').
Bovendien, wanneer de machine is aangesloten op de hybride box, zullen de krachtige stoomstralen alle deeltjes verzachten, losmaken en verwijderen, textielvloeren hun volume teruggeven en opfrissen, vet verwijderen in één enkele beweging en een bacteriedodende werking hebben op vloeren.
Het gebruik van stoom is daarom milieuvriendelijk : er wordt minder water gebruikt voor een hoger rendement, er zijn geen chemicaliën nodig en de desinfecterende en reinigende werking is van de hoogste kwaliteit.
Met het innovatieve Hybrid accessoire kun je met een kabel blijven werken als de batterij bijna leeg is, wat een maximale veelzijdigheid garandeert.

134MD448OSKDU71

Omschrijving

Documenten (1)

Gegevensblad picture_as_pdf