Duplex schrobzuigmachine - 320 Ac - Begeleid

Duplex 320 AC en Duplex 320 DC - Elektrische of batterij aangedreven vloerreiniger voor meerdere oppervlakken
Duplex 320 is een nieuwe generatie vloerreiniger met een dubbele functie : wassen en stofzuigen, ideaal voor een breed scala aan oppervlakken.
Dit innovatieve model is verkrijgbaar in twee versies : de elektrische versie, Duplex 320 AC, en de batterijversie, Duplex 320 DC.
Beide versies onderscheiden zich door hun compacte ontwerp, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in smalle ruimtes en kleine omgevingen.
De Duplex 320 garandeert niet alleen een uitzonderlijke reinigingsefficiëntie, maar biedt ook veelzijdigheid en gebruiksgemak.
De geavanceerde technologie die in dit model is ingebouwd, stelt je in staat om optimale resultaten te behalen op verschillende soorten vloeren, van de meest delicate tot de hardste, waarbij altijd een diepe, gelijkmatige reiniging wordt gegarandeerd.
Dankzij de ergonomische, eenvoudig te hanteren structuur maakt de Duplex 320 het dagelijks schoonmaken eenvoudiger en wordt de inspanning voor de gebruiker tot een minimum beperkt.
Bovendien biedt de keuze voor elektrisch of accuvermogen de flexibiliteit die nodig is om te voldoen aan verschillende gebruikseisen, zowel in huishoudelijke als professionele omgevingen.

134ML323OSKDU70

Omschrijving